Avatar

phipholino


Rank: Sergent - 26

Citat personal: "Studying and living in Rovaniemi (Arctic Circle), Finland (country of heavy metal) "

Stiluri Preferate: Metal, Alternative, Indie, Grunge, Industrial, Folk, Glam, Blues, Heavy metal, Folk rock, Progressive, Thrash, Hard Rock, Numetal, Speed, Heavy, Psychedelic, Britpop, Viking, Suomi, Pop rock, Love metal, Gothic, Doom, Rock.


FComentarii

Black_Rock la 11.12.2011 17:36 1 +-


ms mult de add! reply

GLORIA_ROMANA la 12.06.2011 14:55 0 +-


PETITIE PENTRU INDUCEREA LUI ROB HALFORD IN ROCK&ROLL HALL OF FAME. Buna. Ma bucur ca am avut onoarea sa descopar muzica trupelor Halford,Fight si Judas Priest,ca am avut onoarea sa port o scurta corespondenta online cu cateva persoane din conducerea si staful acestor trupe care au inmanat personal trupei toate scrisorile mele,ca am onoarea sa detin deja discografia lor completa,ca am avut onoarea sa ii pot vedea live in primul lor show in Romania, si sper sa ajung sa ii vad si anul acesta in ultimul lor show aici,ca am avut onoarea sa primesc un autograf de la tobosarul Judas Priest,Scott Travis,si sper sa primesc unul si de la solistul Rob Halford,ca am avut onoarea sa primesc din partea unui editor al saitului international de muzica rock,Ice Vajal,propuneera de a scrie un articol portret despre cariera Judas Priest,articol ce inca se afla in lucru,dar care sper ca in curand sa fie gata cand va fi si publicat si pe acest sait international si totodata promovat pe saiturile de socializare Myspace si Facebook,si totodata ca am onoarea de a administra cateva pagini personale pentru aceste trupe,plus aici in Metalhead pagina fanclubului trupelor Halford si Fight,si inclusiv o petitie cu semnaturi din partea fanilor in saitul Go Petition pentru a ajuta la inducerea solistului Rob Halford in galeria Rock&Roll Hall of Fame,si in final o onoare pe care astept sa mio faci chiar tu.citind urmatoarele. Daca iubesti muzica rock si trupele Halford&Fight&Judas Priest,si pe solistul lor Rob Halford,te rog fa un gest pentru mine,ca si eu la randul meu sa pot face un gest pentru acesta,ce poate pentru el nu ar insemna nimic,dar pentru mine totul,iar pe tine te va costa doar 5 minute sa intri pe acest link si sa semnezi petitia mea pentru a ajuta,chiar daca poate doar simbolic la inducerea acestuia, in Rock&Roll Hall of Fame. www.gopetition.com/petitions/induct-rob-halford-into-the-rock-roll-hall-of-fame.html. Daca vrei te poti si inscrie si pe pagina fanclubului trupelor Halford si Fight pe care o administrez tot eu si tot pentru solistul lor,unde poti adauga comentarii,mesaje,poze, ,muzica si video. www.metalhead.ro/halford/. Daca vrei poti verifica si paginile mele dedicate trupelor Halford Fight si Judas Priest unde de asemenea daca ai cont,imi poti lasa comentarii,mesaje private,sau trimite poze,muzica si video. www.myspace.com/gloriaromanas. www.facecook.com/gloriaromanasuciu. Daca vrei sa imi scrii in privat o poti face direct pe adresa mea de email de mai jos iar in limita timpului disponibil iti voi raspunde. Gloria_Romana@yahoo.com. Multumesc si... Salutari de la Arad. Gloria Romana Suciu(Halford)-The Queen of Metal God reply

E.Laszlo la 13.02.2011 12:28 1 +-


Aspirant
reply

LOG la 11.02.2011 16:45 1 +-


Reporter
intra pe mess lasa trupele reply

raducluj la 08.02.2011 20:59 0 +-


ms de invite! reply

phipholino | 08.02.2011 22:54 0 +-


you're welcome reply

romcealy la 07.02.2011 19:03 0 +-


long live CJ sa fii iubita!!! rock out! reply

deny15 la 01.01.2011 01:03 0 +-


mersi de add! reply


  1

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.


Like us on Facebook