Rod Stewart va fi noul rezident al orasului Las Vegas

de moraru madalina

Rod Stewart va fi noul rezident al orasului Las Vegas


Cantaretul de origine engleza in varsta de 66 de ani, Rod Stewart demonstreaza din nou lumii ca nu este pregatit pentru o retragere de pe scena muzicala. De curand acesta a semnat un contract pe doi ani cu Las Vegas Colosseum la Caesars Place, unde va sustine concerte pe aceeasi scena ce a avut prezenti artisti precum Elton John sau Celine Dion.

Spectacolul artistului va fi intitulat Rod Stewart: The Hits si va pune accentul pe melodii ce l-au consacrat pe acesta: "Maggie May", "The First Cut is the Deepest" sau "Reason to Believe".

Dupa spusele lui Stewart intr-un interviu acordat celor de la Billboard va incerca sa ofere publicului un adevarat show rock: "Vom incerca sa dam publicului ceea ce vrea, si anume piese care m-au consacrat si m-au facut faimos, plus cateva mici surprize. Nu vor exista magicieni sau pitici pe scena, doar un bun show rock".

Cantaretul a oferit o avanpremiera a spectacolului anul trecut, iar pe set list-urile de cate 18 piese fiecare se regaseau cover-uri precum "I Get A Kick Out of You" sau "Proud Mary" a celor de la Creedence Clearwater Revival.

Biletele pentru primele 18 spectacolele ale lui Rod Stewart se vor pune in vanzare incepand cu 18 mai (a.c.).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: