Bilete la Rolling Stones

de Morrison

Bilete la Rolling Stones

Incepand de azi, de la ora 9.00 si pana vineri, 30 martie, ora 12.00, fanii trupei Rolling Stones isi pot comanda bilete pentru concertul pe care trupa lui Mick Jagger il va sustine pe 17 iulie pe Stadionul National Lia Manoliu din Capitala.

Aceasta prima transa de bilete este disponibila doar pentru fanii Rolling Stones care se inscriu pe site-ul oficial al trupei: www.rollingstones.com. Odata inscrisi, ei isi pot comanda bilete pentru concertul de la Bucuresti. Un fan nu isi poate comanda mai mult de patru bilete pentru acest eveniment.

Interesant este ca pentru acest sistem pre-sale, site-ul oficial al trupei Rolling Stones a incheiat un parteneriat cu site-ul romanesc www.bilet.ro. Astfel, fanii care isi rezerva bilete pe rollingstones.com, sunt directionati automat pe site-ul romanesc, unde isi pot rezerva bilete in functie de locul dorit in arena.

"Exista doua variante pentru fani. Fie intra pe site-ul nostru si de aici sunt directionati spre site-ul oficial Rolling Stones, unde sunt obligati sa se inscrie, fie intra direct pe site-ul trupei. Dupa ce se inscriu, ei primesc o parola, iar in momentul in care isi rezerva bilet, sunt directionati automat spre bilet.ro, de unde isi pot rezerva bilete in zona dorita. Plaja pe care o acoperim in aceasta perioada de 3 zile este de 5.000 de parole, ceea ce inseamna 20.000 de bilete. Pentru fanii care isi rezerva bilete in aceste zile, vom incepe livrarea prin curierat incepand din 4 aprilie", a declarat reprezentantul site-ului bilet.ro pentru vedeta.ro.

Site-ul romanesc este primul site creat dupa standarde internationale, avand un sistem de vanzare a biletelor asemanator celebrului ticket master.

Vedeta.ro


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook