Bilete Rolling Stones disponibile

de Morrison

Bilete Rolling Stones disponibile

Incepand de azi (3 aprilie), biletele la concertul Rolling Stones pot fi achizitionate de catre toti cei care doresc sa mearga la spectacol din reteaua de magazine Diverta si online de pe ticketpoint.ro anunta compania Events, organizatorii concertului.

Tichete pentru concertul de pe Lia Manoliu se gasesc in toate orasele mari din tara: Constanta, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Iasi, Sibiu, Bacau, Galati, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Pitesti, Petrosani, Oradea, Sf. Gheorghe, Arad, Targu Jiu, Buzau, Medias si Bucuresti.

Biletele au preturi cuprinse intre 87 RON - 797 RON. Astfel, ele sunt impartite pe sase categorii, dupa cum urmeaza: 87 RON, 97 RON, 137 RON, 167 RON, 197 RON si pentru categoria VIP 797 RON.

Pana in acest moment, biletele la concert au putut fi achizitionate numai de catre membrii fan-clubului Rolling Stones, direct de pe site-ul oficial al formatiei, in perioada 27-30 martie, sau prin intermediul campaniei destinate exclusiv abonatilor Vodafone Romania, derulata pe site-ul ticketpoint.ro.

Biletele deja achizitionate de clientii Vodafone precum si cele care vor fi cumparate on-line de catre publicul larg incepand de azi, vor fi livrate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data comenzii la adresele confirmate de catre cumparatori in momentul inscrierii pe site, sau, in functie de optiunea aleasa, la un magazin Diverta din apropierea lor.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook