Bilete Rolling Stones in Romania

de Morrison

Bilete Rolling Stones in Romania

Biletele pentru concertul pe care trupa Rolling Stones il va sustine pe data de 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu vor avea mai multe categorii de preturi: 87 RON, 97 RON, 137 RON, 167 RON, 197 RON si pentru categoria VIP 797 RON.

Comparativ cu pretul minim al concertelor din restul europei (50-60 Euro), biletele din Romania costa aproximativ jumatate, gratie sponsorizarii Vodafone.

Clientii Vodafone pot trimite un SMS la 4545 pana la 31 mai 2007 si vor putea castiga doua din cele 2000 de bilete la concertul The Rolling Stones!

Este un pret "foarte foarte mic", a declarat Florian Pittis, prezent azi la conferinta de presa. El a mai adaugat ca acest eveniment "reprezinta un pas spre intrarea in normalitate".

In perioada 23-28 martie bilete pot fi comandate exclusiv de membrii fun-clubului Rolling Stones.

Clientii Vodafone vor putea comanda bilete online in avans, in perioada 28 martie 1 aprilie de pe site-ul ticketpoint.ro. O singura persoana nu poate cumpara mai mult de patru bilete.

Turneul european Rolling Stones trece prin 20 de tari. Trupa canta pentru prima oara in Romania.

Bestmusic


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook