Biletele la Rolling Stones pe terminate

de Morrison

Biletele la Rolling Stones pe terminate

Organizatorii concertului Rolling Stones au anuntat ca mai sunt de vanzare doar doua categorii de bilete: la preturile de 87 si 97 de lei, informeaza Realitatea. Tichetele de la celelalte categorii s-au epuizat, cele mai solicitate fiind cele VIP - in valoare de 797 de lei.

Primele 15.206 bilete au fost vandute online abonatilor Vodafone, pe site-ul ticketpoint.ro. In primele zile de vanzari la liber - pe 3 si 4 aprilie - fanii au mai cumparat 20.000 de bilete. Acum organizatorii anunta ca mai exista de vanzare doar tichete din cele mai ieftine categorii - in valoare de 87 si 97 de lei.

Formatia Rolling Stones va concerta la Bucuresti in data de 17 iulie, pe stadionul `Lia Manoliu`. Concertul face parte din turneului `A Bigger Bang European Tour 2007`. Seria de concerte va incepe pe 5 iunie, in Belgia, si se va incheia pe 21 august, la Londra.

In 2005, turneul `A Bigger Bang` a incasat 162 de milioane de dolari, suma fiind completata anul trecut cu incasari-record de 437 de milioane de dolari.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook