Iris in deschidere la Rolling Stones

de Morrison

Iris in deschidere la Rolling Stones
Cum o legenda nu vine niciodata singura, organizatorii spectacolului Rolling Stones au mai pregatit o surpriza zecilor de mii de spectatori care vor fi prezenti pe 17 iulie pe stadionul Lia Manoliu: trupa Iris va canta in deschiderea celui mai mare concert al anului. Recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora.

"Faptul ca vom canta in deschiderea concertului The Rolling Stones este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi la aniversarea a 30 de ani de cariera. Este o onoare si un privilegiu, emotiile sunt foarte mari; am crescut cu muzica The Rolling Stones, modul lor de interpretare si atitudinea, in special, au constituit o inspiratie pentru noi", spune solistul formatiei, Cristi Minculescu.

Trupa Iris a luat fiinta in 1977. De-a lungul timpului, formatia a fost urmarita permanent de "valul schimbarilor" de componenta, dar in ultima perioada IRIS da semne de stabilitate la acest capitol. Cei patru sunt: Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitara solo), Boro (Doru Borobeica, bass), Nelu Dumitrescu (baterie). Iris a evoluat, pana acum, in fata a 8 milioane de oameni in 4500 de concerte si culege astazi laurii unei cariere spectaculoase - o legenda in viata, o legenda care canta si incanta.

Cu o "distributie" de zile mari Iris, The Charlatans si The Rolling Stones (in ordinea intrarii pe scena) concertul de pe 17 iulie 2007 poate fi considerat evenimentul deceniului in Romania. Nicio alta trupa nu a egalat pana acum spectacolul live pe care il ofera The Rolling Stones, iar turneele lor infierbanta imaginatia fanilor de decenii.

Incepand cu data de 7 iulie, biletele pentru aceasta seara unica vor putea fi achizitionate numai de pe site-u www.ticketpoint.ro din magazinele Diverta din Bucuresti: Diverta Plaza Romania, Diverta Mall Vitan, Diverta Fainari, Diverta Unirii Megastore, Diverta Scala. In perioada 10-16 iulie, biletele vor fi disponibile doar in magazinele Diverta mai sus mentionate.

Ultimele bilete ramase in vanzare sunt pentru categoriile Gazon B (87 RON, 2 500 bucati) si Peluza (97 RON, 500 bucati). In cazul in care biletele nu vor fi epuizate, acestea vor putea fi cumparate in ziua concertului de la casele de bilete amenajate la intrarile stadionului Lia Manoliu, incepand cu ora 10.00.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook