Mick Jagger dezvaluie reteta succesului

de cristina_n

Mick Jagger dezvaluie reteta succesului

Mick Jagger se mentine intr-o forma extraordinara chiar si la 65 de ani. Dieta sa nu se bazeaza de bautura sau tutun, dupa cum ar spune carcotasii, ci consta in miscare foarte multa si un tonus bun, care asigura un psihic echilibrat.

Plimbatul, repetitiile inainte de concert si concertul in sine sunt echivalente, ca efort fizic in cazul lui Jagger, cu 15 kilometri de jogging, informeaza Examiner. Starea de sanatate si efortul sunt atent supravegheate de catre nutritionistul si antrenorul personal. Orice abatere de la conditiile normale de efort pe care organismul trebuie sa il faca, este strict controlata si adusa la forma normala.

Contrar asteptarilor, Jagger evita alcoolul si noptile pierdute. Exceptie fac serile de dupa concert, dar nu toate, si niciodata artistul nu face exces in acest sens. Jagger a spus ca nu s-a infometat pentru a slabi. Dimpotriva, a respectat toate mesele, pentru ca efortul depus in fiecare concert sa nu il epuizeze.

Mesele sunt regulate, iar alimentatia este una echilibrata. Starul prefera mancarea organica, legumele si fructele proaspete, care ii redau energia si tonusul de care are nevoie la fiecare reprezentatie.

Ziare.com


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook