Rolling Stones anunta oficial turneul

de Morrison

Rolling Stones anunta oficial turneul
Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood si Charlie Watts, componentii legendarei trupe Rolling Stones isi vor anunta oficial turneul european din aceasta vara, o extensie a celebrului "A Bigger Bang Tour" care a inceput in 2005. Anuntul oficial va avea loc azi, la ora 5 PM CET , adica 18.00 ora Romaniei. Anuntul va putea fi urmarit online pe adresa www.rollingstones.com. Dupa conferinta de presa online, Mick Jagger va accepta sa raspunda intrebarilor venite de la fani, tot online, la adresa www.rollingstones.com/Mick.

Potrivit presei britanice, turneul ar putea contine nu mai putin de 30 de concerte, ultimul urmand sa aiba loc pe 25 august pe celebra arena Wembley din Londra. In ultimele zile, cei patru Rolling Stones s-au aflat in studio, unde au inregistrat impreuna cu producatorul Don Was. Mai mult, se pare ca si Mick Jagger isi finalizeaza in acest moment cel de-al cincilea album solo, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul anului prin Capitol Music Group.

Odata cu anuntul oficial de azi, toti fanii Rolling Stones din Romania vor afla exact data la care Mick Jagger si compania vor concerta la Bucuresti. In acest moment, pe site-ul iorr (un fanclub al trupei) este trecuta data de 17 iulie, ultima vehiculata in presa din Romania, locatia fiind Stadionul National "Lia Manoliu" (60.000 de spectatori).

Daca show-ul de la Bucuresti va fi confirmat oficial de staff-ul Rolling Stones, organizatorii romani vor fi obligati sa dezvaluie datele tehnice ale acestui concert, pentru a evita astfel un val de nemultumire din partea fanilor. Vom reveni dupa ora 18.00, in momentul in care vom cunoaste toate datele noului turneu european Rolling Stones.

Vedeta.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook