The Charlatans deschid Rolling Stones

de Morrison

The Charlatans deschid Rolling Stones
Concertul the Rolling Stones va fi deschis de trupa The Charlatans, din Marea Britanie. Sarlatanii vor canta 45 de minute inainte de pietrele rostogolitoare.

La fel ca si capul de afis, the Charlatans sunt pentru prima oara in Romania, dar ii insotesc pe The Rolling Stones in turneul lor european.

Asfel, The Charlatans au deschis show-urile Stones din Marea Britanie iar dupa spectacolul de la Bucuresti vor merge alaturi de veterani in Ungaria si Cehia.

Publicul va avea acces pe stadion incepand cu ora 16. Evenimentul, organizat de compania Events, are loc pe 17 iulie in Bucuresti, pe Stadionul National Lia Manoliu.
The Charlatans:

Inspirati de muzica formatiei Stone Roses, Rob Collins (claviatura), Jon Baker (chitara), Martin Blunt (bas) si Jon Brookes (tobe) au format The Charlatans in 1989, colaborand cu diferiti solisti pana la aparitia lui Tim Burgess. In 1990 si-au infiintat propria companie de inregistrari Dead Dead Good Records si au lansat melodia "Indian Rope", care a ajuns pe primele locuri in topuri.

A urmat un contract cu o casa de discuri si alt hit - cu tente pop & funk, care a definit stilul formatiei "The Only One I Know". Urmatoarea melodie de succes a fost "Then", de pe albumul "Some Friendly". In 1994 au lansat albumul "Up to Our Hips", care a uimit auditoriul, iar piesa "Can't Get Out of Bed" a creat senzatie in randul fanilor. Se simtea deja un nou inceput pentru baietii de la The Charlatans.

In 1995, Tim Burgess a cantat impreuna cu Chemical Brothers melodia "Life is Sweet", demonstrand ca stie ce inseamna muzica electronica. Charlatans a revenit in clasamentul celor mai bune trupe rock atingand culmea popularitatii, succes umbrit de moartea cantaretul la orga, Rob Collins, intr-un accident de masina in anul 1996.

Trupa a decis sa-si continue drumul, albumul "Tellin' Stories" ajungand pe primul loc in top in urma lansarii din 1997. De atunci, trupa a mai scos pe piata opt albume, incununate de aparitia "FOREVER. THE SINGLES" de anul trecut.

Bestmusic.ro

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook