Rotten Sound au semnat un contract cu Relapse Records

de Astaroth Priestess

Rotten Sound au semnat un contract cu Relapse Records

Relapse Records au anuntat semnarea unui contract cu formatia finlandeza ROTTEN SOUND, ce ii are in componenta pe Keijo Niinimaa - vocal, Mika Aalto - chitara, Sami Latva - baterie si Pihlaga - bas.

Rotten Sound a fost infiintata in anul 1993 si au lansat o serie de albume si EP-uri, ultimul fiind 'Cycles', lansat in luna ianuarie a anului 2008. Acesta a fost un succes, ajungand pe locul 12 in topurile finlandeze.

Rotten Sound lucreaza la urmatorul album insa vor lansa inainte de acesta un EP la inceputul anului urmator. EP-ul, intitulat 'Napalm', urmeaza a fi lansat in martie 2010 sub egida Relapse Records. Mai multe informatii despre lansare vor fi anuntate in curand.

'Relapse Records a fost o casa de discuri pentru grindcore puternica inca de la inceput, asta fiind unul dintre motivele care ne-au determinat sa dorim re-relansarea albumului 'Murderworks' sub egida lor in 2005. Ne vom potrivi in lista lor precum un pumn in fund. Fiind pe aceeasi linie cu alte case de discuri este foarte important pentru noi deoarece vrem sa sustinem turnee peste tot pe planeta cu formatii asemeni noua. Urmatorul EP, 'Napalm', si urmatorul album vor incepe o noua era chiar mai agresiva pentru Rotten Sound. Facand asta impreuna cu Relapse Records va face aceasta perioada mai 'grind' decat oricare alte faze ale noastre din trecut', a comentat Niinimaa, solistul formatiei.

Poze Poze_MH -Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook