Rotting Christ - In Yumen - Xibalba (piesa noua)

de Pruna Andrei

Rotting Christ -  In Yumen - Xibalba (piesa noua)


Grecii de la Rotting Christ vor lansa al unsprezecelea album din cariera intitulat "Kata Ton Daimona Eaytoy" ("Do What Thou Wilt") in data de 1 martie in Europa, via Season Of Mist.


Astfel, trupa a oferit la stream gratuit prima piesa extrasa de pe acest album, intitulata In Yumen - Xibalba. Aceasta poate fi ascultata mai jos.


Piesa poate fi de asemenea descarcata gratuit, accesand link-ul urmator. (trebuie doar sa completati casutele ce le gasiti in josul paginii iar melodia va fi trimisa pe mail)


De curand, trupa a dezvaluit artwork-ul si tracklist-ul noului material, acestea putand fi vizionate si ele mai jos. Surpriza vine odata cu tracklist-ul albumului deoarece se pare ca una dintre piese are titlul in limba romana.


Inregistrarile au avut loc in studiourile Deva Soundz din Atena. Noul album este descris de trupa ca fiind "probabil cel mai intunecat, mistic si ocult material de pana acum." CD-ul a fost masterizat de catre Jens Borgen (Amon Amarth, Paradise Lost, Katatonia, Opeth) in studiourile Fascination Street din Orebo, Suedia.


"Kata Ton Daimona Eaytoy" tracklist:

01. In Yumen - Xibalba
02. P`unchaw Kachun - Tuta Kachun
03. Grandis Spiritus Diavolos
04. Kataton Demona Eaftou
05. Cine Iubeste Si Lasa
06. Iwa Woodoo
07. Gilgames
08. Rusalka
09. Ahura Mazda Anra Mainiuu
10. 666

Smiley faceDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: