Rotting Christ au inregistrat un cover dupa 'Cine iubeste si lasa'

de Pruna Andrei

Rotting Christ au inregistrat un cover dupa 'Cine iubeste si lasa'


Grecii de la Rotting Christ vor lansa un nou album intitulat "Kata Ton Daimona Eaytoy" ("Do What Thou Wilt") in data de 1 martie in Europa, via Season Of Mist.

Pana atunci, trupa a oferit la stream gratuit noul album. Acesta poate fi ascultat integral aici.

Piesele de pe noul material au fost inregistrate in studiourile Deva Soundz din Atena. Noul album este descris de trupa ca fiind "probabil cel mai intunecat, mistic si ocult material de pana acum."

Solistul Sakis Tolis a explicat in continuare: "Titlul noului album inseamna `fa ceea ce vrei` in viziunea lui Aleister Crowley, un subiect deja existent in domeniul black metal si a muzicii extreme in general. Demonii, potrivit vremurilor antice, suntem chiar noi. Ideea e ca ne purtam asa cum doreste demonul iar acel demon e in fiecare. Are legatura cu Non Serviam""Este un album diferit fata de Aealo. Scopul pentru fiecare trupa este de a prezenta ceva diferit cu fiecare album. Eu nu doresc sa compun un album doar de dragul de a-l compune si a pleca in turneu. Multe trupe fac asta...eu vreau sa evoluez. Asta incerc sa fac cu fiecare album"

CD-ul a fost masterizat de catre Jens Borgen (Amon Amarth, Paradise Lost, Katatonia, Opeth) in studiourile Fascination Street din Orebo, Suedia.

"Kata Ton Daimona Eaytoy" tracklist:

01. In Yumen - Xibalba
02. P`unchaw Kachun - Tuta Kachun
03. Grandis Spiritus Diavolos
04. Kataton Ton Demona Eaftou
05. Cine Iubeste Si Lasa
06. Iwa Woodoo
07. Gilgames
08. Rusalka
09. Ahura Mazda Anra Mainiuu
10. 666

Smiley face

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: