Rotting Christ renunta la turneul din America de Sud

de Buvnitz

Rotting Christ renunta la turneul din America de Sud

Sakis Tolis, solistul grupului Rotting Christ a fost implicat intr-un accident in urma caruia a suferit rani la picior ceea ce il va tine 'lipit' de pat pentru cel putin o luna. In urma acestui eveniment grupul este nevoit sa anuleze turneul din America de Sud.

Sakis a declarat: 'Asteptam cu nerabdare sa ajungem in America de Sud insa in acest moment nu avem alta solutie. Promitem ca ne vom intoarce in luna Octombrie!'

Aealo, cel mai nou album semnat Rotting Christ, a fost vandut in 400 de exemplare pe continentul american in prima saptamana de lansare.

CD-ul inregistrat in studioul Lunatach din Katerini, Grecia, ofera si doua aparitii speciale din partea solistei Dimanda Galas si Alan A. Nemtheanga (Primordial).

Despre acest album Sakis Tolis a declarat: 'Suntem foarte multumiti de intregul concert al albumului. Jerome, cel care s-a ocupat de grafica, a oferit o imagine la care formatia nici nu visa.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: