Biletele pentru concertul ROXETTE au fost puse in vanzare

de Buvnitz

Biletele pentru concertul ROXETTE au fost puse in vanzare


Biletele pentru concertul Roxette de pe Cluj Arena sunt disponibile incepand de astazi, 23 februarie, pe site-ul www.myticket.ro.

Evenimentul, prezentat de Ursus si organizat de Emagic, va avea loc pe 19 iulie, in Cluj Napoca, pretul biletelor fiind cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena. Cei care se grabesc sa comande in prima saptamana, vor putea beneficia insa de un pret promotional, cu 30% discount, pentru biletele de Gazon!

Biletele pentru concertul Roxette pot fi comandate incepand de astazi de pe site-ul www.MyTicket.ro, urmand ca de saptamana viitoare sa poata fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului din Bucuresti, precum si din retelele afiliate MyTicket. Sunt disponibile cinci categorii de pret, respectiv:

65 de lei – Gazon si Peluza,
95 de lei – Tribuna Inel 2
115 de lei – Tribuna Inel 1
120 de lei – Golden Circle
250 de lei – Tribuna VIP.

Pentru cei mai infocati fani ai trupei mai exista insa o veste buna: cei care se vor grabi sa-si asigure locul la concert chiar din prima saptamana, vor avea sansa de a achizitiona bilete in zona Gazon la un pret special, cu 30% discount, respectiv 45 de lei! Promotia este valabila doar pentru comenzile plasate online, pe www.MyTicket.ro, in perioada 23 februarie – 1 martie.

Prezentat de Ursus, acesta este cel de-al doilea concert al trupei in Romania, primul show sustinut in fata publicului roman avand loc anul trecut la Bucuresti, chiar de ziua solistei Marie Fredriksson.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: