Biletele pentru Roxette se pun in vanzare mai devreme!

de Morrison

Biletele pentru Roxette se pun in vanzare mai devreme!


Dupa confirmarea concertului Roxette din primavara anului viitor din data de 30 mai 2011, numerosi fani ai trupei au "asaltat" adresele de mail si telefoanele organizatorilor pentru a-si exprima bucuria si pentru a solicita informatii despre bilete.

Ca urmare a numarului mare de solicitari, biletele pentru concertul Roxette se vor pune in vanzare cu o zi mai devreme, astfel incat acestea vor putea fi achizitionate incepand de luni, 15 noiembrie, online, de pe site-ul www.MyTicket.ro.

Vestea primului show pe care Roxette il va sustine la Bucuresti a starnit reactii puternice in randul admiratorilor trupei, atat din Romania, cat si din afara tarii, fani din Moldova, Ungaria, Grecia sau Turcia anuntandu-si deja dorinta de participa la concert. Ca urmare a numeroaselor solicitari, biletele se vor pune in vanzare cu o zi mai devreme decat a fost anuntat initial, acestea urmand a fi disponibile incepand de luni, 15 noiembrie, pe Myticket.ro, in mai multe categorii de pret: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei. In perioada urmatoare biletele se vor putea gasi si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica sau din Libraria Mihai Eminescu.

Concertul Roxette va avea loc pe 30 mai 2011, la Zone Arena, fiind primul spectacol din cariera trupei sustinut in Romania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: