Concert Roxette joi la Cluj

de Chaos Lore

Concert Roxette joi la Cluj


Trupa suedeza Roxette va sustine joi, 19 iulie, primul concert din cariera la Cluj-Napoca, in „inima Transilvaniei”. Prezentat de Volksbank si Ursus si organizat de Emagic, concertul va fi deschis de Les Elephants Bizzares si Grimus.

Legat de accesul spectatorilor in incinta stadionului, organizatorii evenimentului recomanda participantilor sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-au achizitionat bilete:

- posesorii de bilete in zonele Gazon si Gold Circle vor intra in locatie pe la portile 8, 9, 10, 11, vis-a-vis de Hotel Sport
- posesorii de bilete la Tribuna 2 (acces dinspre Str. George Cosbuc) vor intra pe la portile 6 si 7
- posesorii de bilete la Tribuna 1 (acces dinspre Aleea Stadionului) vor intra pe la poarta 12
- posesorii de bilete VIP (acces dinspre Splaiul Independentei) vor intra pe la poarta 1

Accesul se face incepand cu ora 17:00, primul concert al serii, cel al trupei Les Elephants Bizzares , fiind programat in jurul orei 19:00, urmat de Grimus si apoi Roxette. Pe durata evenimentului, pe stadion nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv deodorantele si sticlele de parfum de peste 100 ml), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa foloseasca pelerine de ploaie. Biletul de eveniment permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului de spectacol.Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa achite din nou bilet.

Biletele sunt disponibile in continuare atat in reteaua magazinelor Diverta, cat si la casa de bilete din incinta Cluj Arena, urmand ca in ziua evenimentului, acestea sa poata fi achizitionate doar de la cele doua puncte de vanzare ale stadionului: langa portile 3 si 4 (Peluza 2 Nord), respectiv langa portile 9 si10 (Peluza 1 Sud, vis-a-vis de Hotel Sport).

In cadrul promotiei Volksbank, copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment – insotiti de un adult, oferta fiind valabila exclusiv pentru categoria Gazon, in limita locurilor disponibile.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: