ROXETTE lanseaza un nou album

de Buvnitz

ROXETTE lanseaza un nou album


La doar un an de la aparitia albumului Charm School, duo-ul de origine suedeza Roxette revine cu un nou material intitulat "Travelling", ce va fi lansat luna aceasta.

Noile piese vor putea fi ascultate live si in Romania, in cadrul concertului pe care Roxette il va sustine vara aceasta la Cluj Napoca, pe 19 iulie, evenimentul fiind prezentat de Ursus si organizat de Emagic.

"Travelling" este albumul cu numarul noua din cariera trupei si va fi lansat oficial pe 26 martie. Conceptul intregului material nu este nou, ci se aseamana cu „Tourism”, albumul lansat de Roxette in 1992, cand trupa calatorea foarte mult si incerca sa isi gaseasca inspiratia si echilibrul cu ajutorul fanilor devotati.

De altfel, noul album contine nu mai putin de 15 track-uri despre care membrii trupei spun ca „surprind perfect energia pozitiva pe care Roxette o primeste si o ofera la randul sau in cadrul concertelor sustinute dupa revenirea din 2010”.

Printre acestea se regasesc atat reinterpretari ale unor hituri mai vechi, cat si piese noi, inregistrate pe parcusul tuneului The Neverending Tour pe care l-au inceput in luna februarie a anului trecut. In cadrul acestuia, trupa a vizitat pana in acest moment peste 30 de tari si a sustinut 85 de concerte, planuind ca in 2012 sa ajunga la uimitorul record de 150 de show-uri.

"It's Possible", primul single extras de pe album este difuzat deja la radio-urile din intreaga lume, piesa fiind disponibila si pe iTunes.

Roxette se va afla vara aceasta pentru a doua oara in Romania, concertul trupei fiind programat pentru data de 19 iulie, la Cluj Arena. Biletele sunt disponibile online pe www.MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum si in retelele afiliate MyTicket.ro, pretul fiind cuprins intre 65 de lei si 250 de lei, in functie de distanta fata de scena.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: