Vineri, 4 mai, Ziua Roxette la Magic FM

de Chaos Lore

Vineri, 4 mai, Ziua Roxette la Magic FM


Magic FM sarbatoreste vineri trupa Roxette, una dintre cele mai importante formatii pop-rock din istorie. Pe parcursul intregii zile, Magic FM va difuza cele mai frumoase cantece si povestea grupului suedez.

"Foarte multa lume a crezut ca Roxette se va destrama atunci cand Marie s-a imbolnavit, insa acest lucru nu s-a intamplat si istoria trupei continua in prezent", spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM. "Dupa operatia de extirpare a tumorii cerebrale, cea mai importanta pasiune a lui Marie Fredriksson a devenit pictura, muzica ajungand pe planul al doilea", afirma Liana.

"Joyride este una dintre melodiile mele preferate. Titlul piesei provine dintr-o declaratie a lui John Lennon, care spunea ca a canta pe aceeasi scena cu Paul McCartney este un <>", declara realizatoarea Magic FM.

Format la jumatatea anilor '80 de catre Marie Fredriksson (30 mai 1958, Ostra Ljungby) si Per Gessle (12 ian. 1959, Hlmstad), grupul Roxette a devenit, odata cu lansarea cantecului “The Look”, una dintre cele mai cunoscute marci muzicale ale Suediei.

Dupa aproape 25 de ani de cariera ce insumeaza nu mai putin de 39 de single-uri si 42 de videoclipuri, 8 albume de studio, 8 DVD-uri, 9 compilatii si vanzari de peste 75 de milioane de discuri in intreaga lume, Roxette reprezinta una dintre cele mai importante trupe pop-rock din istorie.

Printre cele mai cunoscute cantece Roxette, se numara "Listen to Your Heart", "Joyride", "Fading Like a Flower (Every Time You Leave)", "You Don't Understand Me".

In acest an, Roxette concerteaza in Romania si le ofera fanilor un nou album.

Asculta vineri, 4 mai, la Magic FM cele mai frumoase cantece si povestea Roxette.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: