Cronica Rush - Snakes And Arrows

de Morrison

Cronica Rush - Snakes And Arrows
Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows? Da, asa este! Nu numai ca nu au iesit la pensie, dar revin cu un album nou, senzational. Un produs care sigur va fi pe placul tuturor iubitorilor de rock. Melodii inspirate si productie de prima mana - asa as caracteriza, pentru inceput, aceasta ultima isprava semnata de trio-ul canadian.

Sincer, prima reactie pe care am avut-o atunci cand am ascultat Far Cry, piesa de deschidere de pe Snakes & Arrows, a fost ceva de genul: Oh My God! Este impresionant sa vezi cata energie pot genera Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows, dupa o cariera care a depasit 3 decenii. Cred ca ei sunt un foarte bun exemplu pentru ceea ce inseamna cu adevarat o trupa de rock. O trupa de rock ramane toata cariera o trupa de rock si nu devine la sfarsit o trupa de balade sau mai stiu eu de ce...

Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows

Nu cred ca are sens sa nominalizez piesele cele mai reprezentative ale acestui album, deoarece toate sunt foarte bune. Am sa numesc totusi cateva piese care mi-au placut mult de tot: Far Cry", Workin' them Angels", The Larger Bowl", Spindrift".

Geddy Lee (bas), Alex Lifeson (chitara) si Neil Peart (tobe) reusesc sa faca un lucru aproape imposibil: o muzica foarte complexa, care sa poata fi ascultata de foarte multi oameni. Este stiut faptul ca o trupa care se situeaza in aria de rock progresiv face parte dintr-o anumita nisa. Se pare ca trupa canadiana a reusit sa gaseasca calea perfecta catre milioane de ascultatori, fara a face rabat la calitate.

Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows demonstreaza ca un produs complex poate fi si un succes comercial. Statisticile ii plaseaza pe pozitia a 5-a in topul vanzarilor reusite consecutiv de catre o trupa rock, cu 23 de discuri de aur si 14 de platina (dintre care 3 au fost multi-platinum). Inaintea lor se afla The Beatles, The Rolling Stones, Kiss si Aerosmith.

Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows

Nu s-a efectuat o statistica exacta dar cifrele de vanzari per total se situeaza undeva in jurul la 35 milioane de discuri. Mai multe trupe ii citeaza ca influenta majora precum Metallica, The Smashing Pumpkins, Primus, Dream Theater sau Symphony X.

Snakes & Arrows" a fost inregistrat in studiourile Allaire din Shokan, statul New York, si a fost produs de catre trupa impreuna cu Nick Raskulinecz. Albumul a debutat in SUA in topul Billboard 200 pe locul 3 cu aproximativ 93.000 de unitati vandute in prima saptamana de la lansare. Recomand acest produs cu mare caldura tutror (dar de ce recomandare mai au nevoie cei de la Cronica Cronica Rush - Snakes And Arrows - Snakes And Arrows???). Trupa va sustine si un turneu acest an care va include si Europa

RUSH
www.rush.com

Nota: 10+/10
Horatiu

Tracklist:

1. Far cry
2. Armor and sword
3. Workin' the angels
4. The larger bowl
5. Spindrift
6. The main monkey business
7. The way the wind blows
8. Hope
9. Faithless
10. Bravest face
11. Good news first
12. Malignant narcissism
13. We hold on


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook