Castigatorii biletelor la concertul Sarmalele Reci din Hard Rock Cafe

de Chaos Lore

Castigatorii biletelor la concertul Sarmalele Reci din Hard Rock Cafe


Sarmalele Reci canta vineri, pe 18 mai, in Hard Rock Cafe din Bucuresti. METALHEAD a oferit cinci invitatii de o persoana la concert.

Carmen Pecingine, Savu Andrei, Andreea Adam, Diana Benea, Dragos Stanila felicitari, ati castigat fiecare o invitatie de o persoana la concertul Sarmalele Reci din Hard Rock Cafe. Premiul il ridicati de la intrare in seara evenimentului, cu un act doveditor al identitatii! Enjoy!

„Haos.ro” este un produs tipic Sarmalele Reci, continand zece cantece in stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. Albumul este o productie Gazeta Sporturilor & Sarmalele Reci, cu sprijinul Rock FM, si va fi disponibil pe piata din data de 9 mai, cand apare impreuna cu Gazeta Sporturilor, la toate punctele de difuzare a presei.

Sarmalele Reci sarbatoresc lansarea noului album prin concertul ”Haos.ro”. Fanii Sarmalele Reci si iubitorii rock-ului de calitate sunt invitati vineri, 18 mai in cel mai prestigios club de rock bucurestean. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Mircea Horvath si Vlady Sateanu sunt pregatiti pentru un concert care sa ii bucure pe toti.

„Haos.ro” e o stare de spirit, din pacate e starea Romaniei de azi. Asa cum s-au definit de la inceput – „mai putin comode… mai putin conformiste… cam deranjante… deci reci” - , Sarmalele continua sa deranjeze, expunandu-si punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci cand abordeaza cu dezinvoltura chestiuni care privesc societatea actuala, cu note lirice, atunci cand subiectul abordat se refera la trairi intime.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro)

Un concert sustinut de Rock FM si Gazeta Sporturilor.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook