Concurs: Castiga trei invitatii duble la concertul Sarmalele Reci din Bucuresti

de Chaos Lore

Concurs: Castiga trei invitatii duble la concertul Sarmalele Reci din Bucuresti


Sarmalele Reci vor sustine in Bucuresti concertul care celebreaza 20 de ani cu si punctul culminant al turneului „Sarmalele Reci - Anul douazeci”, in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.

Poti castiga una dintre cele trei invitatii duble la concertul Sarmalele Reci din HRC daca scrii intr-un comentariu mai jos care este piesa ta preferata de la Sarmalele Reci. Castigatorii vor fi anuntati la ora 14:00.

In data joi, de 9 mai, incepand cu ora 21:00, personaje binecunoscute, precum „Violeta”, „Gasca de la bloc”, „Mona”, „Ana are mere”, „Maniac” sau „Blonda din blocul meu” vor prinde viata, recreate de vocea inconfundabila a lui Zoltan Andras, susTinuta de chitara magica a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu si clapele lui Mircea Horvath.

Muzica marca Sarmalele Reci reprezinta un univers aparte, incisiv si incitant pentru unii, cu mesaje sociale si accente ironice, liric si plin de romantism pentru alTii. O generatie intreaga a crescut si si-a petrecut tineretea cu muzica Sarmalelor Reci. La momentul maturitatii trupei este timpul regasirii cu universul specific, dar si al descoperirii de noi piese, personaje, stari...

Una dintre cele mai longevive si mai coerente trupe ale rock-ului romanesc, Sarmalele Reci serbeaza douazeci de ani impreuna cu sustinatorii sai, intr-un turneu national ce ajunge pe 9 mai la Bucuresti, la Hard Rock Cafe. Este timpul regasirii si al intrebarilor. „Tara te vrea prost”, „Prostia la putere”, „La televizor” sau „Sprit de vara” isi pastreaza actualitatea dupa ani? Daca da, inseamna ca societatea romaneasca are nevoie de acesti „lautari de oras” (cum s-au autodefinit la infiintarea trupei), care incomodeaza, dar bucura sufletele. In Anul douazeci, Sarmalele Reci au mai multe lucruri de spus ca niciodata.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul unic de 40 de lei si asigura si loc la masa.

Parteneri media: Sapte Seri, Bestmusic.ro, Rock Fm, infomusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro, eva.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, si trilulilu.ro.

Un eveniment organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro cu sprijinul Gala PR.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook