Cronica Sarmale Reci, dar proaspete dupa 14 ani

de Morrison

Cronica Sarmale Reci, dar proaspete dupa 14    ani
In vreme ce Morrison "suia" de zor poze de la concertul Phoenix si consemna prestatia nesatisfacatoarea a "sperantei rock-ului romanesc" - 15 grade, eu ma delectam cu un senzational vin fiert la Clubul Taranului Roman, acolo unde vineri Sarmalele Reci sarbatoreau 14 ani de activitate.

Fara mult tam-tam, fast sau invitati de seama, formatia s-a aniversat pur si simplu cu o cantare onesta. Iar clubul a fost plin, lumea fericita, Sarmalele "gustoase" ca de obicei.

Cronica Sarmale Reci, dar proaspete dupa 14    ani

Sigur ca la un asa moment de sarbatoarea s-a cantat tot ce ne doream, de la cum duce Violeta galeata la gunoi, la merele Anei sau la gasca sparta de un solo grozav de chitara.

Iar concertul, inceput cuminte si la locul lui, s-a transformat incet incet intr-o petrecere generalizata. Am dansat, fredonat, baut (inca un) vin fiert, si, pan-am mai avut sigurata in maini si picioare, am facut fotografii.

La plecare am primit buletin de sarmalist, pe care-o sa-l arat bucuros la primul agent care-o sa vrea sa ma legitimeze. In sfarsit, dupa concertul asta, mi-am facut buletin de Bucuresti, dupa 3 ani de ilegalitate.

Cronica Sarmale Reci, dar proaspete dupa 14    ani

PS. Sarmalele Reci au lansat cu prilejul aniversarii O seara la Opereta. Il gasiti in magazin si contine toate cantecele ce-au facut faimos acest grup.

Tiberiu Crisan, Bestmusic.ro

Galerie Foto :
Cronica Sarmale Reci, dar proaspete dupa 14 ani la Muzeul Taranului RomanDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook