Sarmalele Reci aniverseaza 14 ani

de Morrison

Sarmalele Reci aniverseaza 14 ani
Sarmalele Reci implinesc 14 ani si isi iau buletinul! Vino si tu sa-ti iei buletin de sarmalist! In curand, Sarmalele Reci sarbatoresc 14 ani de activitate muzicala si cu aceasta ocazie vor sustine un concert aniversar pe 7 decembrie 2007 la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, h 20.30.

Toti prietenii care i-au insotit in acesti ani, noii fani, colegii de breasla, pe scurt, tot publicul larg e invitat sa asiste la un spectacol deosebit ocazionat de acest moment special, in care grupul Sarmalele Reci isi confirma nu numai valoarea artistica si viziunea unica, ci si tineretea si cheful de viata molipsitor si lanseaza totodata un nou album, al saselea: "O seara la Opereta" Sarmalele Reci Best of Live. Albumul va fi editat de casa de discuri A&A.

Rezervati-va in calendar o seara pentru un eveniment memorabil: O data in viata iti iei buletin!

Fiecare spectator va primi impreuna cu biletul un buletin onorific de sarmalist cu acte in regula si isi va putea achizitiona noul album Sarmalele Reci!

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook