Sarmalele Reci au filmat un videoclip

de Morrison

Sarmalele Reci au filmat un videoclip
Sarmalele Reci au filmat pe 8 martie, o zi frumoasa pentru doamne si domnisoare, un videoclip pentru piesa Durerea e un alint, o piesa de dragoste dulce-amaruie.

Clipul nu are o poveste, este mai degraba un clip de atmosfera, in care povestea se percepe printre rinduri, declara Zoltan, liderul formatiei. Filmarile s-au desfasurat la Casa de cultura din Chitila, au durat 10 ore si au fost conduse de regizorul si totodata seful de productie Victor Panfilov ; operator a fost Andrei Baltaretu; amandoi au in palmares si clipuri ale altor artisti precum Firma sau Byron.

Atmosfera intima si misterioasa a clipului este data si de elementele de decor formate din obiecte din fier forjat, din sticla si pietre semipretioase, sfesnice cu luminari si felinare.

Inainte de intoarcerea acasa, s-a filmat o scena in care s-a creat atmosfera unui concert live cu munti de amplificatoare si multe instrumente.

S-a folosit o camera Red One, foarte pretentioasa, a carei baterie a facut ca filmarile sa fie intrerupte de pauze lungi de reincarcare. S-au consumat 30 de sticle de apa, 20 de sticle de sucuri, 15 cutii de energizante. Din echipa de filmare au mai facut parte secundul operatorului, doi masinisti, precum si doi recuziteri (care se ocupau cu amplasarea obiectelor din decor, cu innoirea luminarilor arse de pilda, cu indreptarea pernelor de pe canapea).

"Mascota" filmarilor a fost Victoras, baietelul de cinci ani al regizorului, care pe toata perioada
filmarilor a facut atmosfera certindu-se sau sfatuindu-se cu personajele care rulau pe micul sau notebook personal.

Productia intregului videoclip apartine studioului Real Sound and Vision.

Lansarea va avea loc intr-un cadru special in cel mult o luna.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook