Sarmalele Reci si baietii de bani gata

de Buvnitz

Sarmalele Reci si baietii de bani gata

In Romania, categoriile sociale par a se imbogati de la o zi la alta. Dupa consacrarea unei noi paturi, numita generic 'pitzi', se conturaza tot mai clar si grupa baietilor de bani gata, un fel de pitzi la masculin.

Spre deosebire de pitzi care se bazeaza pe resurse financiare si relationale externe, baietii de bani gata apeleaza, de obicei, la cei apropiati, la familie. 'Mi-a facut tata casa' este un posibil motto al baietilor despre care vorbim.

Pornind de la acesta, trupa Sarmalele Reci a dezvoltat ideea intr-un cantec. “Mi-a facut tata casa” va fi lansat marti, 13 aprilie, in direct la “Neata cu Razvan si Dani”, pe Antena 1.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Laszlo Horvath si Dan Georgescu, adica SARMALELE RECI, fac un preview al concertului aniversar, cu noua piesa. Concertul va avea loc in data de 25 aprilie, la Music Club.

La spectacolul „Sarmalele Reci – de 16 ani mancarea preferata a romanilor”, trupa va lansa piese noi, va face o incursiune in hiturile din cei 16 ani si va canta, in premiera, in cele doua variante: electrica si acustica.

Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim. Mai multe despre toate acestea, dimineata, in dialog cu Razvan si Dani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook