Asculta o noua piesa Satanochio

de Buvnitz

Asculta o noua piesa Satanochio

Satanochio au facut publica piesa cu care acestia figureaza pe noul split vinil 7", intitulat 'A Parallel Zoetrope', realizat alaturi de trupa greceasca Aenaon si produs sub egida Floga Records si Orkestral Promenade Productions. Aceasta poate fi ascultata pe pagina de MySpace a trupei.

De asemenea, trupa greceasca Aenaon a publicat piesa cu care figureaza si ea pe acest material. Aceasta poate fi ascultata pe pagina oficiala de MySpace

Desi split vinil-ul era prevazut sa apara pe data de 19 Iulie 2010, din cauza eficientei scazute a serviciilor postale romanesti, data lansarii pentru Romania va fi schimbata. Noua data pentru lansarea din Romania urmeaza sa fie facuta publica imediat de trupa si management-ul vor intra in posesia copiilor.

Legat de intarzierea cauzata de serviciile postale romane, liderul trupei, Mr.S, a declarat:

"Desi ne-am luat masuri de precautie, ca sa nu mai patim ca in decembrie 2008 cand am innebunit din cauza postei, asteptandu-ne copiile de la "From Beyond", si am convenit cu grecii sa decalam data lansarii pt 19 Iulie, avand multe zile puse in plus, doar pentru a fi safe, iata ca nici asa nu merge, iar posta romana iar ne-a "copt-o". Nici nu stiu ce e mai grav, ca se intampla chestiuni de genul asta, sau ca incepem sa ne obisnuim cu ele".

Poze Satanochio's pictures - HoaxDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook