Biografie SatanochioSatanochio
Trupa Satanochio a luat fiinta in decembrie 2004, la initiativa lui S (voce/chitara) si Satan Imparat (tobe). Primul material discografic este intitulat The First Strike Of The Possessed, este un EP de 11 minute si este editat de label-ul underground Axa Valaha Productions in martie 2005. In ciuda reactiilor violente ale presei la adresa materialului, acesta este declarat sold-out in numai 3 saptamani de la lansare.
Inca de la inceput, membrii trupei au tinut cu indarjire sa isi ascunda adevarata identitate, nici pana in ziua de azi necunoscandu-se cine sunt cu adevarat componentii Satanochio.
La cateva luni de la lansare Satan Imparat paraseste trupa din cauza agravarii unor probleme de natura psihica. La scurt timp dupa plecarea acestuia, este editat obscurul material The Naughty Nightfall Massacre, legat de care, in afara de faptul ca ar fi fost facut special pentru un fan si ca nu ar exista decat cateva copii in lume, nu exista prea multe informatii.
In vara lui 2005, Grui Sanger se alatura trupei Satanochio care in noua formula de duo editeaza impreuna cu Axa Valaha Productions in septembrie 2005 maxi-single-ul Daemon, care contine 3 piese noi precum si primele 2 videoclipuri ale formatiei. Este primul material care este primit bine de catre presa de specialitate si este in ziua de azi, dupa o re-editare sold out.
Pe data de 06.06.06 Satanochio si Axa Valaha Productions lanseaza pe piata albumul de debut, intitulat I Am Satanochio, cu un continut de 13 piese si sustinut media prin nu mai putin de 7 videoclipuri. Albumul este puternic promovat atat in tara cat si in strainatate, primind reactii foarte bune din partea presei underground. I Am Satanochio a reprezentat la vremea lui cea mai mare investitie intr-un material underground black metal din tara si primul succes al trupei, dat fiind numarul mare de interviuri care i-au urmat in fanzine/webzine underground.
In ianuarie 2007, Satanochio revine in atentie cu un nou videoclip si o noua varianta reinregistrata la una din piesele care i-au facut celebri in underground, respectiv Heihaiheihei Caini!. Aceasta, impreuna cu o alta varianta a piesei The Castle Of One-Eyed Zombie reprezinta continutul single-ului Heihaiheihei Caini. Acesta este primul material lansat fara sprijinul Axa Valaha Productions si este scos pe piata intr-o editie extrem de limitata, epuizata din primele zile de la lansare.
In martie 2007, Satanochio, alaturi de alti cativa artisti, reprezinta Romania la Festivalul International De Film tinut la Rotterdam in cadrul unei seri cu proiectii underground. In aprilie 2007 este anuntat noul membru al trupei, respectiv tobosarul Nimenea.
In august 2007, Satanochio se desparte definitiv de Axa Valaha Productions si produce DVD-ul Dark Visions From The Fog, care contine cele 9 videoclipuri ale formatiei, un prim interviu video realizat in aceeasi casa unde fusese cu 2 ani filmat videoclipul Daemon si un film special denumit Uncut Scenes. DVD-ul Dark Visions From the Fog este extrem de bine primit si dupa o reeditare este si el sold-out.
Primul material editat in formula de trio apare pe data de 1 Decembrie 2007. Acesta se numeste Vagrant Matter Heritage, contine 3 piese noi care prezinta un concept solid, noul sound si noua abordare a trupei. Odata cu acest material si cu noul videoclip, trupa se ridica la un nivel superior, urmand interviuri in reviste din ce in ce mai mari din aria metal internationala.
In 2008, Satanochio este singura trupa romaneasca care apare pe compilatia de lux Maximum Rock Attack, editata de revista Maximum Rock sub forma de digipack. Tot in 2008 Satanochio filmeaza videoclipul piesei The National John Doe, de departe cel mai apreciat produs video al trupei.

SATANOCHIO
www.satanochio.com
www.myspace.com/satanochio