Concert Saturnus, October Tide si Forgotten Tomb duminica la Silver Church

de Buvnitz

Concert Saturnus, October Tide si Forgotten Tomb duminica la Silver Church


In aceasta seara are loc Doomed Souls Evening, ultima seara speciala metal organizata de DonisArt.

S-au anuntat participanti din Bulgaria, Serbia, Ukraina, Ungaria, Grecia sau Spania, ceea ce ne da speranta ca evenimentul va capta si interesul fanilor din Romania! Toate cele trei trupe canta pentru prima data aici, FORGOTTEN TOMB si Saturnus avand in trecut si alte invitatii din partea unor promoteri romani dar, din diferite cauze, acestea nu au putut fi onorate. OCTOBER TIDE s-a reinfiintat de curand iar noul album se bucura de recenzii pozitive in intreaga presa de specialitate.

Puteti citi mai jos punctele de vedere ale trupelor despre evenimentul din data de 7 noiembrie din The Silver Church dar si alte detalii din taberele muzicienilor.

Herr Morbid/ FORGOTTEN TOMB este o persoana deloc sociabila (in ciuda faptului ca e italian) insa in acest dialog a facut o exceptie.

Fred/ October Tide a fost foarte sumar in raspunsuri dar inca isi aminteste de bradul de Craciun din centrul capitalei, vazut acum cativa ani cand a cantat cu celebra trupa suedeza KATATONIA:

Zgarcenia in detalii a lui Thomas/ Saturnus va fi compensata printr-un show de peste 2 ore pentru toti fanii care vin sa-i vada pe danezi in singura lor aparitie din 2010.

Toate cele 3 trupe au venit special pentru acest eveniment din Bucuresti si vor fi bucuroase sa stea de vorbe cu fanii imediat dupa concertele propriu-zise.

Restul detaliilor despre eveniment pot fi citite aici.

Se pare ca exista toate premizele pentru ca duminica, incepand cu ora 18.30, cand se va permite accesul in club, sa avem parte de o sarbatoare Doom Metal. Biletul costa 70 lei si se poate procura din reteaua www.eventim.ro dar si in seara evenimentului, la intrarea in locatie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: