Satyricon dezvaluie tracklistul albumului 'Deep Calleth Upon Deep'

de Andreea Gherfi

Satyricon dezvaluie tracklistul albumului 'Deep Calleth Upon Deep'

Satyricon lanseaza un nou album de studio in aceasta toamna, mai exact in data de 22 septembrie via Napalm Records. Materialul este intitulat "Deep Calleth Upon Deep" si a fost inregistrat in Norvegia si Canada la inceputul acestui an.

Daca pana acum avea detalii doar despre coperta lui, care este o pictura abstracta ce poarta semnatura artistului Edvard Munch, membrii trupei au dezvaluit si tracklistul acestui nou material de studio.

"Deep Calleth Upon Deep" tracklist:

01. Midnight Serpent

02. Blood Cracks Open The Ground

03. To Your Brethren In The Dark

04. Deep Calleth On The Deep

05. The Ghost Of Rome

06. Dissonant

07. Black Wings And Withering Gloom

08. Burial Rite

"Approaching this release, what I always kept in mind is that either this is the beginning of something new or it's gonna be my last record. If this is going to be the last, then it needs to be something special. If there are more records, then I'd better make sure that this is so different from the last one that it feels like a new beginning. I think it's really, really dark, very spiritual and filled with confidence and energy.", a marturisit Satyr.

Poze Poze pentru articole - Satyricon

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici:

Concerte recomandate:

Like us on Facebook