Scala Mercalli si Sylpheed deschid concertul Tarja Turunen

de George Lazar

Scala Mercalli si Sylpheed deschid concertul Tarja Turunen


Miercuri, 25 ianuarie 2012, incepand cu ora 19:30 are loc la Sala Palatului concertul reginei metalului finlandez, Tarja Turunen "What lies beneath - Final Tour 2012".

Dupa sfarsitul acestui turneu, Tarja si trupa ei vor lua o pauza de 5 ani de zile si fiecare se va concentra la proiectele lor personale. Trupele care vor deschide acest show sunt Scala Mercalli si Sylpheed.

Scala Mercalli este o trupa de metal care a luat nastere in anul 1992 in Italia. Albumele lor au primit critici foarte bune atat in Europa, cat si in SUA si America de Sud. De-a lungul timpului, formatia a cantat pe aceeasi scena cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman si Blaze.

Sylpheed este o formatie de heavy metal italiana care s-a lansat in anul 2007. Dupa ce au cucerit Suedia, membrii Sylpheed isi doresc ca muzica lor sa fie ascultata in intreaga Europa si in America. Trupa se remarca prin vocalista Ilenia care reuseste sa imbine sunetele suave cu sunetele dure specifice heavy metal-ului.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Pretul biletelor este:
Categoria 1: 195 lei
Categoria 2: 145 lei
Categoria 3: 115 lei
Categoria 4: 95 lei
Categoria 5: 75 lei

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: