Scarlet Aura a lansat videoclipul piesei 'Immortal In Your Eyes'

de Andreea Gherfi

Scarlet Aura a lansat videoclipul piesei 'Immortal In Your Eyes'


In emisiunea matinala de la Antena 1 SCARLET AURA a facut public videoclipul mult asteptat al melodiei „Immortal in your eyes”, una din cele mai iubite de pe noul disc!

Cristiana Mongol Stancu – campioana mondiala la Kickbox si MMA isi joaca propriul rol dar adus la extrem: aceasta se refugiaza intr-un parc auto unde si-a facut casa dintr-o duba parasita dupa un accident cumplit de pe ringul de lupta; incercand sa iasa din starea de ratare pe care o simte aceasta se lupta cu cele trei frici pana cand ajunge in final sa imbratiseze moartea. Jocul Cristianei, regia realizata de Mircea Ghibort Ghinescu, melodia „Immortal in your eyes” si mesajul acesteia se impletesc frumos intr-o poveste dura a luptei pentru supravieturie sau mai mult, pentru imortalitate.

„Ma pregatesc pentru Hollywood iar in filmarea acestui videoclip consider ca mi-am facut incalzirea. Multumesc tuturor pentru incredere si munca iar trupei Scarlet Aura ii doresc sa aiba acelasi instinct puternic si viziune in muzica si in mesaj...” – a declarat Cristiana Mongol Stancu.

Filmarile au avut loc intr-o zi ploioasa si racoroasa din Septembrie 2016 si desi au durat aproximativ 48 de ore continue, atat membrii trupei cat si actorii implicati s-au bucurat si s-au prezentat la modul profesionist pe platoul de filmare.

Aura ne da cateva detalii de la filmari: „Eu am jucat minunatul rol al mortii... A trebuit sa mestec un clei negru, sa stau desculta in ploaie si frig dar mai mult de atat am avut si viermisori pe maini si picioare... Recunosc, a fost o provocare dar consider ca m-am descurcat si am facut intocmai ce mi-au cerut regizorul si producatorii... ce sa zic? Abia astept urmatoarele filmari!”

Din echipa de filmare au facut parte:

- producatori: Matei Tautu, Andrei Dan Hurchi

- regia : Mircea Ghibortz Ghinescu

- montaj: Matei Tautu, Laurentiu Mares

- colorizare: Razvan Dimitriu

- electrica: Florin Nutu

- grip: Laur Harasim

- make-up: Rodica Georgescu

- efecte speciale: Fane Alexandru Ionica

- costume: Mihaela Asandei

Aflata in turneul de promovare „Falling Sky” , Scarlet Aura pregateste un spectacol exceptional pe data de 27 Aprilie pentru scena mare a clubului Quantic din Bucuresti iar in curand vor fi anuntati si invitati speciali ce vor urca pe scena alaturi de trupa!

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus in atentia publicului de catre Scarlet Aura odata cu turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie anul trecut. Albumul contine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit si a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford si al altor nume mari ale scenei internationale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara precum si in seara concertului la intrare.

Scarlet Aura inseamna:

Aura Danciulescu – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Catalin Ungureanu – bass, Sorin Ristea – tobe

Mai multe despre Scarlet Aura gasiti pe www.scarletaura.netDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook