Scarlet Aura a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania

de Cristi Nedelcu

Scarlet Aura a semnat cu casa de discuri Universal Music Romania


Universal Music Romania, in parteneriat cu Silver City Records, anunta semnarea unui contract de distributie digitala cu Scarlet Aura.

Cea mai iubita trupa metal romaneasca, cu o voce feminina, SCARLET AURA, care a aparut pe scena in 2014, a semnat un contract worldwide cu Universal Music Romania pentru cel de-al saselea album, ce va fi lansat in 2021, odata cu turneul pe care trupa il va sustine alaturi de Primal Fear si Freedom Call.

Universal Music Romania se va ocupa de distributia digitala exclusiva la nivel mondial, dar si de distributia fizica a albumului la nivel national, in timp ce Silver City Records va administra productia si distributia fizica a materialului la nivel international.

Acest album reprezinta cea de-a treia si ultima parte din cadrul "The Book Of Scarlet", continuand trilogia conceptuala ce a inceput in 2019, si care include deja doua albume ce se bucura de mare succes: "Hot'n'Heavy" (2019) si "Stormbreaker" (2020), materiale ce sunt acompaniate de volume fantasy scrise de vocea trupei, Aura Danciulescu. Scarlet Aura propune astfel o noua tendinta in scena metal, si anume aceea de a avea un album muzical lansat imprena cu o carte printata ce contine povestea lui Scarlet, dar si versurile melodiilor, un concept unic pentru un artist rock/metal.

Universal Music Romania a declarat:

"Suntem bucurosi sa colaboram din nou cu Scarlet Aura, o trupa care si-a dovedit, de-a-lungul anilor, talentul, inventivitatea, munca asidua si dedicarea fata de ceea ce iubeste cel mai mult: muzica metal!"

"Alaturi de Silver City Records punem umarul sa intarim scena muzicii metal dupa un an aproape devastator si suntem fericiti ca avem un partener in Universal Music Romania pentru asta! Ne vedem la concerte!", a adaugat Scarlet Aura.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook