Scarlet Aura anunta un nou single si un album-surpriza!

de Cristi Nedelcu

Scarlet Aura anunta un nou single si un album-surpriza!


In 2016, SCARLET AURA a lansat primul album, material care a pozitionat trupa pe scena europeana si in atentia fanilor din intreaga lume.

Anul acesta, formatia sarbatoreste cea de-a cincea aniversare a Falling Sky intr-un mod original, si anume printr-o reinregistrare, re-mixare si remasterizare a acestui album. Intrucat originalul a fost produs de cunoscutul RoyZ, editia aniversara ce se va lansa pe 16 aprilie este produsa de cel care a scris si piesele - Mihai „Myke D” Danciulescu, producatorul si chitaristul formatiei. Aceasta noua versiune a fost inregistrata la Silver City Studio, de membrii actuali ai Scarlet Aura - Aura Danciulescu, Mihai Danciulescu, Rares Rene Nistor si Sorin Ristea.

https://ScarletAura.lnk.to/ColourBlind2021PR

Mihai a declarat: „Initial am lucrat la mix si master pentru albumul Falling Sky cu cativa dintre prietenii mei, producatori buni din industria muzicala, dar nu am ajuns la rezultatul dorit dar acum chiar cred ca suntem in acel punct si de aceea am vrut sa marchez aceasta a cincea aniversare cu o noua productie care include actualii membri ai trupei. Fanilor nostri le trimitem toata dragostea si aceasta versiune digitala pe care am facut-o special pentru ei, pentru ca stim cat de mult apreciaza acest album si ca aventura noastra de vis a inceput cu el. Va multumesc tuturor pentru sprijin, ne vedem in toamna in turneu“.

Scarlet Aura urmeaza sa mearga intr-un turneu alaturi de Primal Fear, pentru mai multe informatii accesati www.scarletaura.net si abonati-va la newsletter pentru a afla noile date si linkurile pentru bilete. Stay safe, stay metal!

Componenta SCARLET AURA:

Lead Vocals: Aura Danciulescu

Lead guitar & Vocals: Mihai Danciulescu

Bass guitar & Vocals: Rene Nistor

Drums: Sorin Ristea



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:






Like us on Facebook