Concert Pistol Cu Capse si Schlitz sambata in Boiler Club din Cluj-Napoca

de George Lazar

Concert Pistol Cu Capse si Schlitz sambata in Boiler Club din Cluj-Napoca


Trupele Pistol Cu Capse si Schlitz vor sustine un concert in Boiler Club din Cluj-Napoca sambata, 14 ianuarie, de la ora 23:00.


Intrarea costa 10 lei, 15 lei dupa ora 00:00.

Pistol cu Capse este binecunoscuta formatie de punk rock infiintata in 2003 in Bucuresti. Trupa s-a consacrat prin melodii precum “Ioana” sau “Lumea s-a schimbat” ”. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formatiei, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce contine 15 piese.

De la infiintare, formatia a sustinut peste 400 de concerte atat in tara cat si in strainatate (Austria, Sampling Bucharest 2007), avand ocazia de a canta pe aceeasi scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat si altii.

Componenta:
* Vlad Staricu – voce, chitara
* Adrian Nicolaide – chitara bass
* Dan Cozmuta – chitara
* Andrei Petrescu – tobe

https://www.facebook.com/pistolcucapse

Schlitz: Trio-ul punk-rock s-a format in anul 2009 in Cluj-Napoca si sunt o trupa care aminteste prin sound-ul lor de nume ca The Descendents, Green Day-ul din perioada "Dookie", Blink 182 sau Weezer.

Au cantat in deschidere atat pentru formatii romanesti precum E.M.I.L sau Dance Trauma, cat si pentru trupe cu renume international: Death Is Not Glamorous (Norvegia), Ati Edge & The Shadowbirds (Hun), Sleazy Inc. Operated (Ger), PO BOX (Fr), The Brains (Can) si Tazmanian Devils (Ger), Kitty In A Casket (At), Skabrone 14 (Bel), Dedicated To (At).

Au la activ un turneu cu englezii de la Bangers si americanii de la Dirty Tactics, prezenta la Stufstock si Rock''in''Iasi, dupa care urmeaza un turneu de 10 orase in Romania si Republica Moldova cu Dedicated To (At) si un turneu de 10 zile in Vestul Europei, in luna noiembrie 2011.

Componenta: Cosmin - chitara/voce; Dan - chitara bas/voce; Tudor - tobe/voce."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook