Freneticii SEPTICFLESH si un clip "bolnav"

de cristina_n

Freneticii SEPTICFLESH si un clip

Evolutiile live ale trupei Septicflesh au fost indelung apreciate cu diverse ocazii. Unica lor prezenta in Romania, anul trecut la Cluj, ca support act pentru VADER, n-a ramas neremarcata. A fost apreciata de fani ca fiind peste asteptari, mai ales la capitolul atmosfera si frenezie, doua componente care fac departajarea dintre un concert si un superconcert. De cantat corect se canta peste tot in lume, insa calitatea show-ului face diferenta.


Puteti citi mai jos un extras din comentariile la cald ale concertului de anul trecut, nu inainte de a va reaminti ca SEPTICFLESH vor concerta la Bucuresti pe data de 4 iunie, in Live Metal Club, incepand cu ora 19:00. Support bands: INACTIVE MESSIAH, W.E.B., DAKRYA si DIMLIGHT.

Si pentru ca am pomenit in titlu de un clip bolnav, DIMLIGHT ne-au trimis un link unde se poate viziona primul lor clip. Trebuie sa aveti rabdare (si putere) sa treceti peste partea introductiva – destul de evil si de bolnava – ca sa auziti si piesa, deloc rea de altfel:Pentru ca atmosfera in club sa fie cat mai degajata, se vor pune in vanzare doar 250 de bilete. Acestea se vor distribui in reteaua Eventim [adica in aproape toate magazinele Germanos din tara] si se gasesc la pretul de 45 LEI. In ziua concertului, pretul biletului va fi de 55 LEI. Comanda bilete online AICI


METALHEAD.RO“Septic Flesh s-au reunit in 2007 pentru un festival, revenind anul acesta cu forte proaspete si cu un nou album, 'Communion', care m-a intrigat inca de la prima ascultare. M-a intrigat deoarece nu prea seamana cu nimic din ce am ascultat pana acum (in sensul bun), fiind unul din cele mai interesante albume din aceasta jumatate de an.
In plus, recitalul Septic Flesh a fost cu mult peste asteptarile mele. Seth, vocalistul/basistul trupei, are un stil foarte expresiv, reusind sa atraga publicul si sa recreeze atmosfera mistica de pe noul album. Printre piesele cantate de pe 'Communion' au fost 'Annubis', 'We The Gods', 'Persepolis' si 'Communion', piesa care da titlul albumului. Au cantat si piese mai vechi, 'Faust', 'Infernal Sun' si 'Red Code Cult' ('Sumerian Daemons') fiind numai bune pentru un moshpit brutal...”
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: