Programul concertului SepticFlesh la Bucuresti

de cristina_n

Programul concertului SepticFlesh la Bucuresti

Mai este o zi pana la intalnirea cu SEPTICFLESH. Adica inca o zi pana cand o noua furtuna se va pogori asupra Capitalei! Sunteti asteptati, de la ora 19:00, in Live Metal Club, fara umbrele, pentru o aparitie live de exceptie, numai cu trupe grecesti, reunite sub titulatura Greek Alliance Tour.


Iata programul:

Acces club: 18:30
DIMLIGHT 19:00-19:30
DAKRYA 19:45-20:15
WEB 20:30-21:00
INACTIVE MESSIAH 21:15-21:45
Septicflesh 22:00-23:10


IMPORTANT: Speram sa nu survina modificari esentiale in acest program. Ieri, printr-un mail, Christos, leader-ul SEPTICFLESH si organizator al turneului, ne-a avertizat ca prezenta trupei DAKRYA este incerta, datorita unor probleme personale. El mai sepera ca membrii DAKRYA sa-si rezolve problemele.

In cazul in care DAKRYA nu mai participa, programul de start nu se schimba, pe locul lasat liber de acestia, urmand sa intre celelalte trupe. Deci, atentie, SEPTICFLESH ar putea intra pe scena mai repede!


Astazi mai gasiti bilete in reteaua Eventim [adica in aproape toate magazinele Germanos din tara] la pretul de 45 LEI. In ziua concertului, pretul biletului va fi de 55 LEI.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: