Spotul oficial SepticFlesh la Bucuresti

de cristina_n

Spotul oficial SepticFlesh la Bucuresti

Spotul oficial al concertului Septicflesh la Bucuresti, care va avea loc pe data de 4 iunie, in Live Metal Club, incepand cu ora 19:00, poate fi urmarit mai jos:

SEPTICFLESH au sunat adunarea printre conationali si vor pleca la drum cu inca patru formatii: INACTIVE MESSIAH, W.E.B, DAKRYA si DIMELIGHT.

INACTIVE MESSIAH nu sunt la prima vizita in Romania, unde si-au creat mai multi prieteni. Cum exista asa-numitul polish metal, putem vorbi de un sound greek metal, impus de ROTTING CHRIST, iar trupa W.E.B. nu face rabat de la “matca”. DAKRYA este o trupa care combina gothicul cu black metal-ul, iar cele doua voci feminine creaza o atmosfera deosebita. Despre DIMELIGHT stim ca este o trupa relativ noua, care lucreaza acum la propriul site; Christos de la SEPTICFLESH ne-a spus ca sunt “ceva in genul CRADLE OF FILTH”.

SepticFleshPentru ca atmosfera in club sa fie cat mai degajata, se vor pune in vanzare doar 250 de bilete. Acestea se vor distribui in reteaua Eventim [ www.eventim.ro - adica in aproape toate magazinele Germanos din tara] si se gasesc la pretul de 45 LEI. In ziua concertului, pretul biletului va fi de 55 LEI.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: