Festivalul Rock Evolution la Oradea a fost ANULAT (OFICIAL)

de Buvnitz

Festivalul Rock Evolution la Oradea a fost ANULAT (OFICIAL)


Potrivit unor zvonuri pe care momentan nu le putem confirma oficial, festivalul Rock Evolution de la Oradea a fost ANULAT.

Momentan nu avem informatii oficiale din partea organizatorilor tocmai pentru ca intreaga comunicare cu aceasta echipa a fost inexistenta, nimeni nu stie precis cine este responsabil sau cum se poate lua legatura cu o persoana insarcinata cu comunicarea.

Zvonul referitor la anularea festivalului este confirmat si de una din formatiile romanesti participante la eveniment.

Speram sa putem reveni cu detalii oficiale.

____________________________________________________________________________________

UPDATE: Am primit un comunicat oficial in legatura cu anularea festivalului:

In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS PRODUCTION dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa , drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul SE ANULEAZA!

Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim.

Pentru orice informatie trimite-ti email la rock@nzsproduction.ro si tel Ne cerem scuze tuturor pentru acest esec neasteptat venit pe neprevazute!

UPDATE: Conform unor zvonuri, anularea evenimentului ar avea la baza motive politice similare cu anularea concertului God Dethroned de acum cativa ani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook