Sepultura - Da Lama ao Caos videoclip


Da Lama ao Caos, noul videoclip semnat de Sepultura, poate fi urmarit mai jos. Piesa este un cover dupa Chico Science & Nacao Zumbi.

Da Lama ao Caos este extrasa de pe noul album, The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart, disc ce a obitnut vanzari de 1800 de unitati in prima saptamana de lansare pe continentul american.

Desi inspirat de filmul Metropolis, albumul nu este unul concept - la fel ca precedentele Dante XXXI (bazat pe Comedia Divina) si A-Lex (bazat pe A Clockwork Orange).

Discul a fost inregistrat in 40 de zile alaturi de producatorul Ross Robinson (Korn, Limp Bizkit, Slipknot) si masterizat de Steve Evetts, acelasi care a lucrat si la albumele Nation, Revolusongs si Roorback.

Sepultura vor canta pe 7 iunie in Romania la METALHEAD Meeting, setlistul fiind compus doar din hituri si piese de renume ! Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in retelele www.Eventim.ro, www.Myticket.ro si www.bilete.ro

Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, magazinele UMAN din toata tara si Senia (Mag Muzica si Constanta) dar si la Club Rockstadt din Brasov

Line-up-ul complet METALHEAD Meeting 2014 este compus din sapte dintre cele mai bune trupe de metal de peste hotare, dar si din Romania, care vor zgudui scena de la Arenele Romane, in data de 7 iunie: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Arkona (Rusia), Endsight (Grecia), Last Hope (Bulgaria), Diamonds Are Forever (Romania) si Sincarnate (Romania).

METALHEAD MEETING 2014
, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!

Eveniment recomandat de ROCK FM si Sunete.