Setherial si Impiety nu au ajuns in Bucuresti pentru concertul din Suburbia (foto)

de Buvnitz

Setherial si Impiety nu au ajuns in Bucuresti pentru concertul din Suburbia (foto)

Se pare ca formatiile Setherial, Impiety si I Divine nu au mai ajuns pentru a concerta in Bucuresti, in clubul Suburbia.

Evenimentul ar fi trebuit sa aiba lor in seara de 22 aprilie, cei prezenti asistand doar la recitalul celor de la Akral Necrosis.

Cauza neprezentarii trupelor ar fi fost un accident de masina suferit in Romania, insa ironic sau nu, pe afis apare si sigla Metal Maniac.

Cert e ca avansul trupelor a fost platit de catre Sorin (Stay Metal Forever). In semn de buna credinta, acesta a lasat intrarea libera, Akral Necrosis onorandu-si promisiunea de a concerta.

Prin urmare, vina de aceasta data nu apartine nimanui. A fost vorba pur si simplu de ghinion.

O galerie foto a concertului sustinut de Akral Necrosis poate fi gasita la:

Poze Concert Akral Necrosis in clubul Suburbia din Bucuresti

Comunicatul organizatorului, Stay Metal Forever, poate fi citit mai jos:

Acum 2 luni am fost contactat de Florin Sandor si am fost intrebat daca sunt interesat sa fac un concert Setherial in Bucuresti deoarece ar vrea si el sa faca in Baia Mare, am fost de acord am luat contactul de la el si am negociat cu tour managerul pe nume Jose Costa.

Dupa ce ne-am inteles a ramas sa ii transfer suma de 500 euro ca o garantie lucru pe care l-am facut iar aseara am dat toate actele la presa pentru a justifica ca nu a fost o teapa.

Jose Costa nu raspundea la telefon si comunicam doar prin mesaje pe telefonul mobil, ieri dimineata in jurul orelor 10 am trimis un mesaj catre ei sa aflu unde sunt si cat mai au pina la Bucuresti, raspunsul a fost "suntem pe autostrada", pina la ora 16 cand am ajuns la club nu am mai comunicat cu ei.
Dupa ora 16 am vazut ca nu au ajuns si am intrat in panica si am inceput sa sun din 5 in 5 minute dar Jose Costa avea telefonul inchis asa ca le-am trimis un mesaj sa imi raspunda imediat ce deschid telefonul sau au semnal (m-am gandita si la varianta ca nu au semnal).

La ora 19.12 am primit urmatorul mesaj " we had accident and can not make it, we wait a new car tomorrow. we can re-book bucharest show for september" .

Daca cineva crede ca eu am tras teapa asta e, dar trebuie sa va ganditi ca eu nu am avut nimic de castigat din asta din contra, le-am trimis lor 500 euro bani pe care nu stiu daca ii mai recuperez, am inchiriat 2 apartamente in regim hotelier la P-ta Alba Iulia (90 euro / apartament), am platit sunetistul din Suburbia, etc.

Mentionez ca Florin Sandor nu a avut nici o legatura cu organizarea concertului de aseara iar pentru o buna informare a publicului am dat presei sa faca copii dupa actele pe care le aveam cu tour managerul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: