Sex Pistols: Videoclip pentru 'Holidays In The Sun' filmat in 1977 (videoclip)

de Chaos Lore

Sex Pistols: Videoclip pentru 'Holidays In The Sun' filmat in 1977 (videoclip)


O filmare care nu a mai fost publicata pana acum cu Sex Pistols cantand in 1977 piesa "Holidays In The Sun" a aparut de curand pe internet si poate fi vazuta mai jos.

Filmarea live este luata dintr-un concert din Penzance, Cornwall in septembrie 1977, cu o luna inainte ca piesa sa fie lansata ca single oficial de pe albumul lor de debut, 'Never Mind The Bollocks...'.

Videoclipul a fost montat la indrumarile regizorului Julien Temple, care a amestecat filmarile live cu filmari de la o vizita facuta de trupa la Berlin cu ceva timp inainte de momentul concertului.

"Filmarile au fost facute cu o singura camera si captureaza calitatea trupei la acel moment din timp. Era ceva socant in caemra, era hipnotizant, contagios si de desfasura chiar in fata ta. Trupa a venit neanuntata, iar publicului nu-i venea sa creada ce i se intampla", spune Temple.

Piesa va fi inclusa in boxsetul aniversar Sex Pistols 'Never Mind The Bollocks...', care include muzica, videolclipuri, interviuri, poze si obiecte de colectie. Acesta va fi lansat pe 25 septembrie pentru a marca aniversarea de 35 de ani.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook