Shifting Sands, doua recitaluri in Bucuresti

de Alin Pildner

Shifting Sands, doua recitaluri in Bucuresti


Shifting Sands se intoarce in forta cu doua concerte in Bucuresti: pe 30 octombrie la Arenele Romane, in deschidere la Cargo, si pe 6 noiembrie la Silver Church, in deschidere la Awake.

Iata mesajul pe care trupa il adreseaza fanilor cu aceasta ocazie:

"Concertul de pe 30 octombrie are o semnificatie speciala pentru noi: ne intoarcem pe scena Arenelor Romane dupa trei ani – in toamna lui 2011 am cantat acolo in finala Global Battle of the Bands. Acum, gratie sustinerii voastre pe Facebook si a votului unui juriu de specialitate, avem ocazia sa deschidem concertul Cargo, una dintre cele mai apreciate trupe romanesti, fapt care ne onoreaza. Multumim echipei Metalhead pentru increderea acordata!

La Silver Church, pe 6 noiembrie, avem o alta motivatie, la fel de importanta: vom canta in fata unui public exigent, mare amator de progressive metal, si in compania unor muzicieni virtuosi care sunt capabili sa intepreteze partiturile extrem de complicate din repertoriul Dream Theater. E o dubla provocare pentru noi si ii multumim lui Cristi Gram si celorlalti membri ai trupei Awake pentru invitatia de a deschide concertul lor.

Dincolo de aceste recitaluri, lucram intens la primul nostru album. Avem compozitii noi, iar in cele doua concerte din saptamanile urmatoare veti avea ocazia sa le ascultati in premiera.

Asadar, va asteptam pe 30 octombrie la Arenele Romane si pe 6 noiembrie la Silver Church!“

SHIFTING SANDS s-a infiintat in 2011 la Bucuresti si abordeaza genul progressive metal. In cei numai trei ani de cand activeaza, trupa a castigat Premiul I la Festivalul Posada Rock, s-a calificat in finala nationala a Global Battle of the Bands si a participat la festivaluri internationale, precum OST Fest (cu Megadeth, Motorhead si Manowar ca headlineri).

Componenta SHIFTING SANDS:

Daniela Oancea – voce
Bogdan Trimbaciu – chitara, clape
Razvan Braileanu – bass
Bogdan Prundeanu – chitara
Andrei Ilie – tobe

Pagina de Facebook a trupei SHIFTING SANDS:

http://www.facebook.com/shiftingsandsband

Canalul de YouTube al trupei SHIFTING SANDS:

https://www.youtube.com/user/ShiftingSandsBand/videos
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook