Programul concertului Shining la Brasov

de Morrison

Programul concertului Shining la Brasov
Au mai ramas zece zile pana la Seara Experimental Black Evening.

SHINING tocmai s-au intors dintr-un mic turneu, prin teritorii ca Germania, Olanda, Elvetia, Franta sau Italia iar nu cu mult timp in urma au cantat si in Tarile Baltice, Irlanda sau chiar Turcia. Puteti deja citi sau vizualiza pe net despre cum arata si suna SHINING acum live: concerte decente, atmosfera placuta, feedback excelent al publicului!

In aceasta saptamana vor sustine un concert in Mexic dupa care se vor intoarce pregatiti pentru seara de 21 martie de la Brasov.

INDIAN FALL au terminat de inregistrat noul album iar in Suburban cei cinci ne vor prezenta materialul integral, in premiera, plus alte cateva surprize!

KOGAIONON Magazine No.10 va putea fi de procurat tot atunci insa, atentie, numarul de exemplare va fi extrem de limitat!

Vor fi prezenti cu standuri: Beauty of Pain, Bestial, Axa Valaha, Valse Sinistre + tricouri SHINING & INDIAN FALL.

Programul evenimentului :

-accesul in Suburban se va face incepand cu orele 19.30 (cei care au primit confirmarea rezervarii sunt rugati sa ajunga la locatie cu jumatate de ora mai devreme pentru a-si putea ridica premiile)
-INDIAN FALL vor urca pe scena in jurul orelor 20.00
-SHINING vor incepe concertul in jurul orelor 21.45
-dupa orele 23.00 toti participantii vor putea sta in Suburban la discutii cu trupetii si nu numai, ascultand muzica sau consumand bauturi de toate felurile din barul locatiei pana spre dimineata.

Va fi o seara/noapte interesanta, cu chef de distractie si cu muzica din belsug!

Va asteptam!

Adresa:Brasov, Club Suburban, B-dul 15 Noiembrie, Nr.86, Orele 20.00.

Biletele sunt disponibile in: Magazinele din Reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.beautyofpain.ro (Timisoara), Bestial (Titus, Bucuresti), www.bangyourbrain.com (Brasov), www.valsesinistre.com.

Vor putea fi achizionate bilete si in seara evenimentului, la intrare in Clubul Suburban, la acelasi pret, de 70 lei.

UNDERGROUND WILL NEVER DIE!

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook