Concert Simple Minds la Sala Palatului din Bucuresti

de Morrison

Concert Simple Minds la Sala Palatului din Bucuresti

Dupa cum va anuntam pe METALHEAD acum cateva zile, Simple Minds vor concerta la Bucuresti. D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram, prezinta concertul formatiei Simple Minds in Romania. Evenimentul va avea loc in data de 20 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, de la ora 20.00.

Biletele se pun in vanzare in cursul zilei de luni, 17 august si se pot achizitiona din reteaua magazinelor Germanos si online, pe www.eventim.ro si www.bilete.ro . Preturile biletelor sunt de 250 lei, 180 lei, 120 lei si 90 lei, in functie de pozitia locului din sala.


Una dintre cele mai indragite trupe ale anilor ‘80 si ‘90, scotienii de la Simple Minds vor ajunge in Romania in cadrul turneului de promovare al noului lor album Graffiti Soul, lansat in 2009.

Graffiti Soul este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Simple Minds. Cu un sound contemporan, dar in acelasi timp pastrand elementele caracteristice care au definit Simple Minds de-a lungul anilor, Graffiti Soul a urcat pe locul zece in topul albumelor din Marea Britanie si pe locul 9 in European Top 100 Album Chart.

Cu un sound inconfundabil pop-rock si spectacole live pe masura, cei de la Simple Minds vor canta pentru prima oara in Bucuresti, in cadrul unui concert oferit de D&D East Entertainment, impreuna cu Marcel Avram. Repertoriul trupei va cuprinde atat hit-urile internationale, ca "Don't You (Forget About Me)”, "Alive and Kicking" sau “Belfast Child”, cat si materiale de pe noul album!

Despre SIMPLE MINDS

Luand fiinta in 1978, la Glasgow, Scotia, Simple Minds se pot mandri cu 20 de piese care au ajuns in Top-urile 20 internationale, in decursul celor peste trei decenii de cariera. Trupa a avut vanzari de peste 35 de milioane de albume, cinci albume pe locul 1 si a fost votata cea mai buna trupa live de prestigioasa revista Q.

De-a lungul anilor, Simple Minds au avut nenumarate turnee de stadion, majoritatea sold-out, incluzand trei show-uri in cadrul carora au fost headlineri pe Stadionul Wembley.

Vocea solistului Jim Kerr este fara indoiala una dintre cele mai bune de pe scena pop-rock, iar stilul Simple Minds a influentat trupe ca The Killers, Muse, Keane, Moby si Manic Street Preachers.

In prezent, trupa este compusa din membrii fondatori Jim Kerr, Charlie Burchill (chitara, clape) si bateristul Mel Gaynor, alaturi de Andy Gillespie (clape) si Eddie Duffy (chitara bas).Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook