Jukebox deschid concertul Simple Minds la Bucuresti

de Buvnitz

Jukebox deschid concertul Simple Minds la Bucuresti

Cea mai de succes trupa de cover-uri din Romania, formatia JUKEBOX va urca pe scena pentru a incalzi atmosfera inaintea concertului Simple Minds din data de 15 decembrie, de la Sala Polivalenta.

Concertul celor de la JUKEBOX este programat sa inceapa la ora 20.00, iar trupa va canta atat celebrele cover-uri care i-au consacrat cat si compozitii originale de pe albumul “Picuri de rai”.

Multi ii cunosc de la Cronica Carcotasilor, unde livreaza buna dispozitie muzicala de cativa ani, altii ii stiu de la nenumaratele concerte din cluburi. Cert este ca fac parte din cea mai de succes trupa de cover-uri din Romania, iar de curand si-au lansat primul album propriu continand compozitii originale. Intitulat “Picuri de rai”, albumul contine 12 piese compuse in majoritate de membrii trupei.

Viorel Dodoc, unul dintre chitaristii trupei descrie “Picuri de rai” in cateva cuvinte: “In era muzicii electronice noi am decis sa pastram caldura instrumentelor cantate de muzicieni, desi ne-am jucat si cu tehnicile noi de compozite. Albumul e deosebit de activitatea trupei de pana acum, reflecta foarte bine latura noastra sensibila.” Lansarea oficiala a albumului a avut loc in data de 26 noiembrie, la Clubul Jukebox.

DESPRE JUKEBOX

Formata la inceputul anului 1998, spre sfarsitul lui 2000 trupa ia numele de "JUKEBOX". Activitatea trupei devine intensa din acest moment, plina de aparitii in presa si la TV, dar in special cu multe concerte, ca si in prezent.

Trupa JUKEBOX produce in regie proprie 2 discuri de coveruri, comercializate in circuit inchis si in magazinele Diverta.

Ca si material original, trupa a inregistrat cateva piese proprii de-a lungul timpului, una din ele (Lonely in Heaven) ocupand locul 6 in finala nationala “Eurovision” 2005. In 2008 JUKEBOX lanseaza “One Love”, piesa care marcheaza si aparitia primului videoclip al trupei. Din 2006 trupa face parte din echipa emisiunii “Cronica Carcotasilor” de la PrimaTV.

Componenta:

Alexandru VASILACHE – Voce
Adi TETRADE – Tobe
Viorel DODOC – Chitara
Andrei APOSTOL – Chitara, Voce
Alin NEAGOE – Bass, Voce
Alexandru MATEI – Clape, Voce
Sergiu MOLDOVAN - Clape, voce, efecte speciale etc.


Va reamintim ca cei de la Simple Minds se vor afla in premiera in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Evenimentul face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, „Grafitti Soul”. Turneul „Graffiti Soul”, in care este inclus si evenimentul de la Bucuresti, a debutat in data de 13 noimebrie, in Croatia si trece prin Cehia, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Germania, Belgia si Marea Britanie.

Chiar inainte de a ajunge in Romania, cei de la Simple Minds vor sustine un concert in Bulgaria, la Sofia, in data de 14 decembrie, urmand ca din Bucuresti sa porneasca din nou spre Olanda. Turneul se va incheia in data de 18 decembrie, in Germania.

Concertul Simple Minds este oferit de Magic FM si organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook