Simple Minds concerteaza astazi in Bucuresti!

de Buvnitz

Simple Minds concerteaza astazi in Bucuresti!

Astazi o adevarata legenda a rockului international, Simple Minds, canta la Bucuresti intr-un concert de exceptie organizat la Sala Polivalenta din Bucuresti.

41 de videoclipuri ale trupei care a facut istorie pot fi urmartie pe Youtube aici.

Turneul Graffiti Soul, in care este inclus si evenimentul de la Bucuresti, a debutat in data de 13 noimebrie, in Croatia si va trece prin Cehia, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Germania, Belgia si Marea Britanie. Chiar inainte de a ajunge in Romania, cei de la Simple Minds au sustinut un concert in Bulgaria, la Sofia, in data de 14 decembrie, urmand ca din Bucuresti sa porneasca din nou spre Olanda. Turneul se va incheia in data de 18 decembrie, in Germania.

Fanii Simple Minds vor putea asculta in cadrul concertului de la Bucuresti atat hit-urile din cei peste trei decenii de cariera a trupei, cat si materiale de pe noul album „Grafitti Soul”.

Concertul Simple Minds este oferit de Magic FM si organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Biletele pentru concertul Simple Minds se pot achizitiona prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro

Biletele costa 220 lei si respectiv 150 lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: