Vino sa petreci cu Simple Minds in Fire Club

de Buvnitz

Vino sa petreci cu Simple Minds in Fire Club

Vineri seara e petrecere Simple Minds pentru toti iubitorii muzicii anilor 80 si 90, iar scotienii vor fi „invitati de onoare” prin muzica lor, in clubul FIRE din Bucuresti, situat pe Str. Gabroveni nr. 12.


Nu vor lipsi concursurile cu invitatii pentru fanii trupei si mega-hiturile'Don't You (Forget About Me)', 'Alive and Kicking', 'Hypnotised' sau 'Belfast Child', printre altele.

Simple Minds Party va incepe la ora 21.00, iar intrarea este libera.

Va reamintim ca cei de la Simple Minds se vor afla in premiera in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 15 decembrie, la Sala Polivalenta din Capitala.

Evenimentul face parte din turneul de promovare al ultimului album semnat Simple Minds, „Grafitti Soul”. Turneul „Graffiti Soul”, in care este inclus si evenimentul de la Bucuresti, a debutat in data de 13 noimebrie, in Croatia si trece prin Cehia, Spania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Olanda, Germania, Belgia si Marea Britanie. Chiar inainte de a ajunge in Romania, cei de la Simple Minds vor sustine un concert in Bulgaria, la Sofia, in data de 14 decembrie, urmand ca din Bucuresti sa porneasca din nou spre Olanda. Turneul se va incheia in data de 18 decembrie, in Germania.

Concertul Simple Minds este oferit de Magic FM si organizat de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram.

Biletele se pot achizitiona prin Eventim din reteaua magazinelor Germanos, magazinele Vodafone, Sala Palatului si Librariile Carturesti. De asemenea, biletele se pot cumpara online, accesand www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook