Asculta fragmente de pe noul album Sinister

de Buvnitz

Asculta fragmente de pe noul album Sinister


SINISTER vor lansa in data de 28 septembrie un nou album intitulat The Carnage Ending, disponibil via Massacre Records.

CD-ul a fost inregistrat in studioul Soundlodge din Germania alaturi de producatorul Jorg Uken (God Dethroned, Obscenity).

Fragmente de pe album pot fi ascultate aici.

Sinister revin in Bucuresti la prima editie "Old skull death night" care va avea loc in club Fabrica pe data de 26 Octombrie 2012.

Formatia olandeza, s-a format in anul 1989 in Rotterdam dar se destrama dupa 15 ani si 6 albume in 2003. Dupa doi ani de pauza, in 2005, trupa se reuneste alaturi de membrii fondatori si produce inca 3 albume. Trupa Sinister are 23 de ani activitate si 9 albume produse de label-uri precum: Nuclear Blast si Hammerheart Records.

Pe scena vor mai urca urmatoarele trupe: Casus (Death metal / Germania), Killchain (Death Metal / Grindcore / Slovacia), trupa clujeana Decease (Trash / Death) + local support.

Pretul unui bilet este de 30 Ron in avans cu rezervare, pana la data de 20 Octombrie, pe e-mail: invisibleguest@yahoo.ro si 40 Ron la intrare in ziua evenimentului.

"Old skull death night" este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking in parteneriat cu clubul Fabrica si Axa Valaha.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook