Sinister: Preview pentru noul album (video)

de Alex Warheart

Sinister: Preview pentru noul album (video)


SINISTER vor lansa in aceasta vara un nou album, intitulat "The Carnage Ending", disponibil via Massacre Records. Mai jos puteti urmari un preview al albumului de 5 minute.

Tracklist-ul albumului este:

01. Defamatory Content
02. Regarding The Imagery
03. The Carnage Ending
04. Transylvania (City Of The Damned)
05. My Casual Enemy
06. Crown Of Thorns
07. Blood Ecstasy
08. Unheavenly Domain
09. The Final Destroyer
10. Oath Of Rebirth


Formatia a inregistrat cinci piese cover ce vor fi incluse pe un bonus disc disponibil impreuna cu editia limitata a albumului. Coverurile ce vor fi incluse pe disc sunt urmatoarele :

1. Spit On Your Grave (WHIPLASH)
2. Succubus (MASSACRE)
3. Swing Of The Axe (POSSESSED)
4. Dethroned Emperor (CELTIC FROST)
5. Face Fate (BLOODFEAST)


Sinister revin in Bucuresti la prima editie "Old skull death night" care va avea loc in club Fabrica pe data de 26 Octombrie 2012.

Formatia olandeza, s-a format in anul 1989 in Rotterdam dar se destrama dupa 15 ani si 6 albume in 2003. Dupa doi ani de pauza, in 2005, trupa se reuneste alaturi de membrii fondatori si produce inca 3 albume. Trupa Sinister are 23 de ani activitate si 9 albume produse de label-uri precum: Nuclear Blast si Hammerheart Records.

Pe scena vor mai urca urmatoarele trupe: Casus (Death metal / Germania), Killchain (Death Metal / Grindcore / Slovacia), trupa clujeana Decease (Trash / Death) + local support.

Pretul unui bilet este de 30 Ron in avans cu rezervare, pana la data de 20 Octombrie, pe e-mail: invisibleguest@yahoo.ro si 40 Ron la intrare in ziua evenimentului.

"Old skull death night" este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking in parteneriat cu clubul Fabrica si Axa Valaha.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: